Quan:
26/11/2023 tot el dia
2023-11-26T00:00:00+01:00
2023-11-27T00:00:00+01:00
Contacte:
Oriol Bonàs

Ruta circular a la Gallina Pelada o Cap del Llitzet, passant pel poble de Peguera i el refugi Delgado Úbeda, en la serra de Ensija.

Ruta circular que comença en el Pla de la Creu de Fumanya, passa pel poble de Peguera, puja cap al Estret passant per sota de la Roca Gran de Ferrús, aconsegueix el cim de la Roca Blanca i acaba coronant el cim de la Gallina Pelada. De baixada, passa pel refugi de Ensija o Delgado Úbeda i es torna al serral de la Creu de Fumanya baixant pel torrent que hi ha entre la Creu de Ferro, el Pla dels Tores i el Serrat del Pal. La Gallina Pelada és el cim més elevat de la serra de Ensija, que es troba en l’Alt Berguedá. Aquesta és una de les rutes de muntanya més atractives que es poden fer per aquesta zona.

Des del cim hi ha unes vistes magnífiques de tot el massís del Pedraforca i del Cadi (al nord) i de Rasos de Peguera (al sud). L’itinerari que proposem no és el més habitual a la Gallina Pelada, són més freqüentades les rutes que pugen per la vessant nord, des del serral de la Trapa o des de la Pleta de la Vila. Ara bé, aquest és un recorregut molt atractiu, ja que es passa per diferents punts de gran interès.

Hora i punt de trobada: A concretar

Preus: Soci: 0€ Soci virtual: 10€ No soci: 15€

Dinar: De carmanyola.

Organitza: Oriol Bonàs

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ