Es planteja una matinal mixta: primer, una Passejada pels carrers i carrerons de Dalt de la Vila, l’antic centre i actual barriada fonamentada sobre les restes de Baetulo, que representa l’evolució de la ciutat. Després, s’efectuarà una Visita Guiada pels vestigis romans de les Termes-Decumanus i la Casa dels Dofins.
La ciutat disposa d’una interessant història i d’un excepcional llegat arqueològic romà. Visualitzarem el pas del temps; des dels orígens de la població al s. I aC sobre el turó d’en Rosés, passant pel s. XII quan es consagrà l’església de Santa Maria i per acabar en els segles XVII i XVIII, quan es constitueix la població al seu voltant.
Dos recorreguts diferenciats i guiats, el segon conduït per un tècnic del Museu de Badalona, que ens endinsarà en el conjunt urbà de 3.400 m2 a la zona del fòrum de la fundació romana, que es troba en el subsòl de l’edifici del museu i que finalitzarà en una propera domus, l’única d’aquest tipus museïtzada a Catalunya.

Durada: Unes 3 h
Desnivell: +/- 16 m conforme mapa topogràfic ICGC
Com arribar-hi: Metro L2 estació Badalona Pompeu Fabra i R1 Rodalies Renfe
Trobada: 9.45 h davant l’única sortida del Metro, Pl. de Pompeu Fabra cantonada Av. de Martí Pujol
Places: 20

Preu: 10,10 €/soci; 15,10 €/soci virtual; 20,10 €/no soci. En fer la inscripció es paga només la part de la visita guiada i a l’entrada del museu 1,10 € en metàl·lic (Tarifa Mínima Jubilat, Discapacitat o Targeta Rosa). Es prega facilitar l’import exacte. (Nota: Entrada Museu d’altres col·lectius 5,20 €/tarifa Reduïda i 6,50 €/tarifa General)

IMPORTANT: Des de Secretaria us informem que és imprescindible estar apuntat, per temes interns de gestió i poder assistir.

INSCRIPCIÓ EN AQUEST ENLLAÇ